top of page

Voor alles wat aanhanger is...

UITGEBREIDE NAZORG

KWALITEIT & SERVICE

DIVERSE ACCECOIRES

WAAR ZIJN WIJ TE VINDEN ?

U kunt ons vinden op de Voltaweg 21, 3752 LP te Bunschoten Spakenburg.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 12:00

13:00 - 17:00

Zaterdag  GESLOTEN

Zondag    GESLOTEN

WIJ BIEDEN U DE JUISTE SERVICE VOOR UW AANHANGER, VERKOOPWAGEN OF OPLEGGER.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alles wat onder aanhangers valt. Alles wat u kunt bedenken wat in en op uw aanhanger zit, kunnen wij voor u repareren of vernieuwen. Wij denken graag met u mee en zullen de tijd nemen om u zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Van bakovens tot verlichting van banden tot aan het ombouwen van bakwagen naar kaaswagen, niks is ons te gek. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier of bel direct naar 033 - 299 97 50.

WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR.

JUISTE PRIJS & KWALITEIT VERHOUDING

PROFESSIONEEL GESCHOOLD PERSONEEL

WIJ WERKEN ALLEEN MET GECERTIFECEERDE MERKEN.

bpw-logo-black-and-white-1.png
Knott_GmbH_logo.svg.png
hankook-logo-png-6-Transparent-Images.png
smitto-logo.png

AL MEER DAN 25 JAAR ERVARING!

Aanhangwarenhuis ter Haar is op bedrijventerrein de Kronkels in Bunschoten Spakenburg gevestigd. Wij zijn een flexibel en vakkundig aanhangwagenbedrijf die service nog hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons wordt u altijd zo snel mogelijk geholpen.

 

Wij zijn reeds meer dan 25 jaar werkzaam in de aanhangwagen branche en kunnen zowel de verkoop, inkoop, reparatie als ook de verhuur van aanhangwagens verzorgen. Ook is er bij ons de mogelijkheid om een maatwerk aanpassing te laten doen aan uw (bestaande) aanhangwagen.

 

De reparatie van uw trailer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben een rijk uitgeruste werkplaats en alle middelen in huis om het vakkundig voor u uit te voeren, daarbij kunnen wij u vooraf een indicatie geven van de kosten als er mankementen aan zijn. Bij goedkeuring kunnen wij u een rapport voor bewijs van onderhoud geven van uw aanhangwagen.

 

Wanneer u zelf onderdelen zoekt voor uw aanhangwagen is dat ook mogelijk. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment onderdelen die u bij ons kunt ophalen, of via onze webshop kunt bestellen.

IMG_6106.jpg
image0.jpeg

WELKE SERVICE HEEFT U NODIG ?

REPARATIE

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor reparatie. Heeft uw aanhanger achterstallig onderhoud? Dan is het goed mogelijk dat enkele aanhanger onderdelen aan reparatie of vervanging toe zijn. Denk bijvoorbeeld aan versleten banden of velgen, kapotte remmen en remkabels, nieuwe vloer etc. De reparatie van een aanhangwagen vereist een vakkundige blik. U kunt bij ons terecht voor zowel aanhanger onderhoud, als aanhanger reparaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een prijsindicatie te ontvangen. 

ONDERHOUDSBEURT

Goed aanhanger onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt goed  aanhangwagen onderhoud ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Na de onderhoudsbeurt geven wij garantie op de verrichte werkzaamheden en aanhanger reparatie. Ook wordt uw aanhangwagen voorzien van een BOVAG-keuringssticker, indien uw aanhangwagen op alle inspectiepunten is goedgekeurd. De conditie van uw aanhangwagen wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport.

BOVAG-Logo-Autocentrum-Snip-Doezum.jpg

APK KEURING

Vanaf 750 kg krijgt je aanhanger een eigen kenteken. Je moet er dus mee naar de keuring. Je trailer wordt in dat geval behandeld zoals je auto. Voor de keuring zijn er10 technische aandachtspunten:

  1. Koppeling

  2. Breekkabe

  3. Verlichting: 

  4. Reflectoren

  5. Remmen

  6. Spatborden

  7. Banden

  8. Chassis

  9. Disse

  10. Oplooprem-schokdemper

Naast de technische controle, kijkt men naar je identificatie en kenteken. De informatie op het identificatieplaatje moet volledig zijn. Dat wil zeggen dat het chassisnummer, het merk en het type aanhanger en de MTM erop staan.

Uw kenteken moet goed zichtbaar zijn. Een reflecterende achtergrond en kentekenverlichting zijn verplicht. 

BANDEN SERVICE

Ongeacht de mate van gebruik moeten aanhangwagenbanden altijd na uiterlijk 7 jaar na de productiedatum vervangen worden.

Natuurlijk kunt u denken, “met die slijtage valt het wel mee, en het profiel is nog goed genoeg”. Toch bent u wettelijk verplicht om de banden van uw aanhanger die ouder zijn dan 7 jaar te verwisselen voor nieuwe(re) exemplaren.

Wij helpen u graag om uw banden te vervangen of wat lucht te geven.

ACCU SERVICES

Friteuse & Ovens

Ook voor het controleren, reviseren of vervangen van accu's kunt u bij ons langs komen.

Wij staan erom bekend, veel te werken met verkoopwagens. Heeft u probleem met uw oven of friteuse? Kom gerust bij ons langst en wij zorgen voor een oplossing!

DRINGENDE ZAKEN

Voor dringende zaken belt u direct:

06 48 37 53 45

ONS WERK

STEL HIER UW VRAAG

OF

MAAK EEN AFSPRAAK !

Contactgegevens

Bedankt!

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

CONTACT

Tel: 033 - 299 97 50 

Fax: 033 - 299 9579

EMAIL

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vrij   08:00 - 12:00

                     13:00 - 17:00

Za                  GESLOTEN

Zo                  GESLOTEN 

bottom of page